Postele z masivu

Postele z masivu

Výběr postele je vždy složitý a nikdo by jej neměl podceňovat. Kvalitní postel je důležitá pro zdravý spánek a pohodlí. Zároveň by ale měla vkusně ladit s interiérem a vytvářet charakter celé místnosti. Zvlášť oblíbené jsou postele ze dřeva, jelikož tento materiál lahodí oku a uklidňuje mysl. Postele z masivu pak navíc vynikají svou pevností a dlouhověkostí. Jsou vyrobeny pouze z kvalitního dřeva ošetřeného přírodními vosky a oleji. Díky tomu neuvolňují karcinogeny a mutageny, jak tomu může být při užití jiných materiálů a náhražek dřeva.

Zajímavou alternativou ve volbě postelí jsou postele z březového masivu z kolekce Rodan. Toto dřevo vyniká svou tvrdostí, která jej chrání před mechanickým poškozením. Pevná konstrukce zajišťuje dlouhověkost, brání rozviklání a vzniku nepříjemného skřípání. Užití opravdu silných hranolů dřeva dává těmto postelím potřebnou stabilitu a masivní vzhled. Barvu dřeva je možno volit v sedmi rozdílných odstínech od téměř bílé přes červenou až po temně hnědou. To jim nabízí široké spektrum uplatnění v rozličných interiérech. Všechny barevné rázy přitom vynikají svým přirozeným vzhledem a výraznou dřevěnou texturou. Postele jsou vyvedeny v jednoduchém moderním designu, který vynikne v každém moderním interiéru. Celkový masivní vzhled je zdůrazněn elegantním čelem postele.

Postele z řady Rodan jsou dodávány spolu s kvalitním roštem a dvěma nočními stolky. Ty jsou taktéž provedeny v masivu a barevně i tvarově sladěny s celou postelí. Jejich vzhled je variabilní vzhledem k typu postele. Model L4 nabízí jednodušší otevřené stolky s jednou policí a opatřené z vrchu mléčným sklem. Vedle postele vypadají elegantně a dodávají jí trochu lehčí vzhled. Naopak model L5 je opatřen stolky uzavřenými s jednou policí a beze skla. Ty ještě zvyšují masivní dojem z celé postele.

Postele z březového masivu Rodan tak elegantně snoubí kvalitu s moderním vzhledem. Zaručují vám dlouhověkost, zdravotní nezávadnost i pocit luxusu v blízkosti přírody.