Tradiční způsob, jak zařídit jídelní kout, může být nahrazen mnohem praktičtějším řešením - jídelní lavicí.

Historicky se používání jídelních lavic odvíjelo od potřeb námořníků. Jednoduchým způsobem jim umožňovaly usadit co nejvíce lidí ke stolu. Tento koncept je stále aktuální i dnes.

Pokud se pravidelně scházíte u jídelního stolu ve větší společnosti, použití lavice místo židlí je skvělou volbou. Lidé jsou blíže k sobě a navíc nemusíte řešit odsouvání židlí. Nabídnou dost místa k sezení hned několika dospělým nebo dětem. Můžete se o ně pro lepší pohodlí opřít zády. 

lavice z masivu

Praktické jsou také lavice s úložným prostorem, kde můžete snadno schovat různé věci. Lavice je stabilní, což je důležité zejména v přítomnosti dětí. S lavicí se minimalizuje riziko, že by se převrátila.

Lavice evokuje vzpomínky na minulost a venkovský styl. Ale i v moderním interiéru se dokáže prosadit jako stylový a praktický prvek. Dřevěné lavice z masivu jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také velmi odolné a dlouhodobě udržitelné.

SIL-10-4-of-4-scaled

Jídelní lavice představují spojení tradiční elegance s moderním praktickým přístupem. Jejich masivní konstrukce zajišťuje stabilitu a trvanlivost, což je skvělá investice do vašeho domova na mnoho let dopředu. Pohodlné, praktické a stylové - to jsou hlavní přednosti jídelních lavic.