Elegantní nábytek řady Bora

Kolekce Bora nabízí řadu elegantního nábytku z masivního borovicového dřeva. Vyniká skvělými nábytkářskými vlastnostmi i svým jedinečným vzhledem s výraznou kresbou. Při výrobě je navíc dbáno na výběr dřeva s co nejmenším počtem suků, což dodává nábytku Bora jedinečný a elegantní vzhled. Moderní vzezření je pak umocněno použitými úchyty sklem u některých skříněk a komod. Nábytek Bora si tak najde své příznivce především mezi milovníky moderních interiérů.

V naší nabídce najdete široké spektrum šuplíkových i kombinovaných komod s různým prostorovým řešením. Prostor k uložení oblečení pak nabízí hlavně prostorná skříň Bora , jenž má v jedné polovině sedm výsuvných šuplíků a v druhé uzavřený skříňový prostor. Obdobně je na tom také masivní skříň s dvěma zásuvkami ve spodní části a skříňovou částí s policemi. Tato kolekce nabízí také dvě prosklené vitríny. Jednu menší, skrývající dvě police a doplněnou dvěma šuplíky ve spodní části, a druhou velkou se čtyřmi policemi a jednou zásuvkou.

kolekci Bora však najdete také další kusy nábytku jako jsou například postele jak v jednolůžkovém tak dvoulůžkovém provedení. Manželskou postel je možné pořídit v několika velikostech. Díky vysokému čelu působí tato postel mohutným dojmem, světlé dřevo a jemné vyřezávání jí zase dodávají na eleganci a modernosti. Velmi podobná je pak i jednolůžková postel Bora s výrazným čelem. Obývací pokoje pak můžete vybavit třeba nízkým televizním stolkem s širokým spektrem použití. V délce téměř dvou metrů nabízí tři praktické zásuvky umístěné vedle sebe. Ty velmi dobře poslouží, protože mají dostatek úložného prostoru na konzole nebo na uložení časopisů či jiných věcí. I tento stolek vyniká svou elegancí a moderním vzezřením.