Březový masiv

Březový masiv

Březový masiv je ceněn především díky své tvrdosti, která je vyšší než u běžně používaného borovicového dřeva. Tím se stává tento nábytek pevnějším a odolnějším vůči vnějšímu poškození. Má také velice atraktivní vzhled, který jej činí ideálním pro výrobu luxusního nábytku.

 rodan-vizualizace

V naší nabídce najdete stoly, příborníky, četné komody, postele i televizní stolky z tohoto ušlechtilého dřeva. Jejich povrch je ošetřen přírodním voskem, který chrání nábytek před vnějším poškozením a zároveň nechává vyniknout jeho krásnou kresbu. Většinu nábytku je navíc možné vyrobit v sedmi barevných odstínech, od bílé, přes zlatou, mahagonovou až po temně hnědou. Díky tomu si každý snadno vybere přesně takový kus nábytku, který se hodí do jeho interiéru. Jednoduchý design je podpořen moderními kovovými úchyty a masivní vzhled je na některých skříňkách, vitrínách a konferenčních stolcích zjemněn elegantním mléčným sklem. Předností této řady je kromě luxusního a moderního vzhledu také široká škála produktů, která vám umožní sjednotit nábytek v celém domě. Zároveň jej lze ale použít také jednotlivě, jen jako doplněk stávajícího bytového zařízení.

Velice atraktivním dojmem v této řadě nábytku působí především manželské postele s nočními stolky. Jsou vyrobeny ze silných hranolů, jenž dodávají rámům opravdu masivní vzhled. Stejně tak stolky ať již s plnou či prosklenou horní deskou působí mohutným dojmem a vyniknou především ve velkých moderních ložnicích. Přehlédnout byste ale neměli ani četné komody, police, skříně a vitríny a dva stylové kredence. Všechny jsou navrženy tak, aby se hodili především do moderních interiérů. Jejich silná konstrukce navíc nenechá nikoho na pochybách, že se jedná opravdu o kvalitní masivní dřevo.

Prohlédněte si naši nabídku luxusního nábytku z březového masivu a jistě si vyberete i vy. Váš domov či kancelář tak získají na jedinečném atraktivním vzhledu, se kterým se rádi pochlubíte všem příchozím.