Luxus a pohodlí u vás na zahradě

Luxus a pohodlí máme jistě rádi všichni. A určitě budete souhlasit, že ne jen ve svých domovech, ale také na zahradách, terasách či v lodžiích, si rádi užijete pořádný komfort. A právě proto jsme pro vás připravili širokou nabídku zahradního nábytku z masivu a zahradního nábytku z ratanu, mezi nimiž najdete kromě klasických jídelních souprav i několik speciálních kusů nábytku. Mezi ně patří také nábytek z exotického dřeva merbau. Toto dřevo pochází z Asie a bývá označováno jako „dřevo vyšívané zlatem“. Má typickou hnědou až hnědočervenou barvu s jemnými zlatavými proužky. V nábytkářství je dřevo Merbau vyhledáváno především pro svou vysokou tvrdost a stabilitu a díky jeho speciálním vlastnostem, které jej chrání proti plísním, sinicím a UV záření, není potřeba zahradní nábytek již dále ošetřovat. Pro toto dřevo je také charakteristické tzv. „krvácení dřeva“, tedy vymivání barvy ze dřeva během několik prvních dešťů. Majitelé by toto měli očekávat a nijak se nezaleknout případného zašpinění. Po pár deštích či namočení nábytku, krvácení ustane.

V naší nabídce najdete například pojízdný zahradní bar Deluxe ze dřeva merbau. Ten je řešen velice prakticky. V horní části najdete dvě police. Jedna je pevnou součástí baru, druhá je ale snímatelná a díky vyvýšeným okrajům a otvorům na držení, je možné ji použít také jako servírovací tác. Ve spodní části baru je další praktická police a navíc police s otvory na tři láhve, které jsou tak fixovány, aby ani při pojíždění nemohli spadnout. Díky pojezdovým kolečkům, je bar plně mobilní a snadno se přesouvá.

Není to však jediný nábytek ze dřeva merbau, který najdete v naší nabídce. Vybrat si můžete také třeba zahradní lehátko Palm Cove. I to je řešeno velice prakticky a s ohledem na potřeby uživatelů. Polohovatelná je opěrná část, stejně jako spodní část pod nohama. V prostoru pod područkou najdete také malou výsuvnou desku, která snadno poslouží jako malý odkládací stolek. Lehátko je navíc opatřeno kolečky, takže manipulace s ním je velice snadná.

Luxus a pohodlí tak si tak najdou cestu i do vašich zahrad a lodžií.