Kredence a příborníky

Součástí každé kuchyně bývá nábytek k uložení nádobí, prostírání a dalších potřeb. A samozřejmě i tento nábytek by měl co nejvíce ladit s vybavením celého domu a dokreslovat příjemnou domácí atmosféru. Proto jsme pro vás připravili nabídku stylových kredenců a příborníků z masivního dřeva.



Chcete-li dodat své kuchyni či jídelně rustikální vzhled, jistě vás zaujme nábytek z kolekce Mexicana. Je vyroben z kvalitního borovicového masivu a lze vybírat z pěti barevných provedení. Celá kolekce se vyznačuje drobným zdobením a kovanými úchyty a panty, jenž jí dodávají velice atraktivní vzhled.  Zvolit si můžete ze dvou typů kredenců. Menší z nich Kredenc Mexicana D14 je vybaven dvěma prosklenými vitrínami v horní části, odkládacím pultem a dvěma zásuvkami a skříňkami ve spodní části. Větší Kredenc Mexicana D15 je taktéž v horní části opatřen dvěma prosklenými skříňkami, jenž jsou od sebe odděleny otevřenými policemi a malými zásuvkami na drobné předměty. Pod odkládacím pultem pak najdete vedle sebe tři zásuvky a tři uzavíratelné skříňky poskytující velké množství úložného prostoru.

Pokud naopak hledáte nábytek do moderních interiérů, potěší vás nabídka nábytku z břízového masivu. Břízové kredence vynikají svým masivním hranatým vzhledem, který upoutá pozornost na první pohled. Břízové dřevo navíc vyniká svou pevností a odolností, jenž mu zaručují opravdu dlouhou životnost. Kredenc R1 ELENA je opět rozdělen do dvou částí mezi nimiž se nachází odkládací deska. Po obou stranách horní části naleznete uzavíratelné prosklené skříňky vhodné k vystavení jídelních setů či jiného nádobí a mezi nimi menší skříňku s dřevěnými dvířky. Ve spodní části kredence jsou umístěny tři výsuvné zásuvky a tři skříňky s mléčným sklem. Ty dodávají nábytku na modernosti a lehkosti a zároveň taktně ukryjí vše, co není potřeba vystavit očím hostů. Kredenc R2 FIA je pak uceleným spojením skříněk s prosklenými i dřevěnými dvířky a výsuvných zásuvek, který dobře poslouží také v pracovnách či obývacích pokojích jako prostorná komoda s vitrínami k vystavení různých památných předmětů.